fredag 18 maj 2007

Vad hände så sedan?

Nu har jag fått nått att äta, så det är väl läge för en fortsättning. Förra inlägget slutade med att darlingen S och jag står och väntar på hans buss och "Det kändes så tungt att tacka för dejten och sedan inte se honom igen på flera dagar, så jag tog en funderare och kom fram till att jag skulle stanna så vi kunde dejta natten till fredag också.

När bussen åkt, så gick jag igen till favvisförstastället och ett par av dem som alltid är där och som gått hem samtidigt med mig kl 2 föregående natt satt där som vanligt och hade fått ett par första öl redan vid 4 på eftermiddagen. Underbart att vara i Danmark...

Men när de satte igång att bjuda whisky runt stället avstod jag, för helvete, man kan ju inte sätta igån att dricka dubbla whiskysar halv 5 på eftermiddagen, iallafall inte jag... Kändes som ett bra val att hålla sig till Tuborg. Kvällen rullade på och jag hade trevligt, de andra jävlades lite med bartenderna som var rätt full när han klev av sitt pass vid 9 och sedan tvångsmatades han med whisky-shots och rätt snart rev han av sig tröjan och földe sedan upp det med att strippa av sig alla kläder utom strumporna till de andra gästernas förtjusning...

Träffade ett par norrmän att snacka skit med, och fick chansen att önska dem en trevlig syttende maj och en dansk som är överförtjust i Zara Leander, Monika Z och La Nilsson. Han hade som den kulturkonservativa bög han var, inte någon TV för det gick inte för sig. Nåja...

Efter det fick det bli nattklubben för det var typ enda stället som var öppet och där satt jag och väntade på S, S som i sexig. Så fram emot halv 4 snåret dök han upp, så vi avslutade kvällen med en öl och tog metron hem och sov. Och återigen två på en madrass och under ett täcke, omslingrade och gosande. Fick ett vasst knä rakt i den mjuka delen mellan nedersta revbenet och bäckenbenet, aotsch. Men det går nog över.

Älskar att ha snuttisen sovande med huvudet på min mage, leka med hans långa lockiga hår när han sover, eller bara se på honom när han sover för han ser så sårbar ut, jag får hela tiden känslan att han verkligen saknar värme och närhet, så det har vi ju gemensamt. Men idag när vi klivit upp var han inta lika gosig på stan, vet inte riktigt varför.

Ibland känner jag att jag inte riktigt vet var jag har honom, vilket är lite jobbigt, men åandra sidan är han säkert lika förvirrad över var han har mig eftersom jag har så svårt att lämna ut mig och våga stega in i nått utan att vara säker på att det är rätt. Men man vet ju inte om det var rätt eller inte förrän man har facit och för att få det måste man ju testa.

Innan jag lämnade honom vid bussen idag så bestämde vi dejt inom de närmaste dagarna hemma hos mig. Problemet är bara att han inte vet när han är ledig, mer än natten mot tisdag. S skulle försöka få ledigt imorgon natt, jag hoppas hoppas hoppas! För jag saknar honom jättemycket nu när jag inte har honom här... S som i saknad, S som i Lovely!

Nu blir det ingen Cliffhanger den här gången, jag har en sådan själv just nu, allt känns som i limbo när jag inte vet om han kan komma och inte när... Håller tummarna stenhårt just nu, kan ni hjälpa till med tumhållningen??

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad ljuvligt!!!! Njut bara och strunta i analyserna =)

Ponte sa...

Man ska nog inte analysera sönder allt kanske... Får träna på det

Anonym sa...

Men man analyserar gärna...tyvärr

Anonym sa...

Klart jag haller tummarna för dig. Vad roligt att du har träffat nan som det kanske kan bli allvar med.
Kram och lycka till.

/Annika

Ponte sa...

Pierre - Oh ja, tyvärr

Annika - Tack, vi får hoppas det kan bli nått...

Unknown sa...

Nej nej inga analyser. Tolkningar samt småfel är inget att hänga upp sig på. Bara flyt med strömmen. :)

Ponte sa...

Pojkfröken - tack jag ska göra mitt bästa

Kim da Costa sa...

Att gå runt och vänta är det värsta.
Håller tummar och tår. Och tassar.