måndag 7 maj 2007

Trötthet och humlor

Nu ska jag strax hoppa i säng toktidigt. Igår kunde jag bara inte somna och när jag äntligen lyckades vid halv 2 tiden, bankade någon på grannens dörr vid 3, så då vaknade jag. Lyckades somna om efter en timma och vid 5 när det började ljusna vaknade en humla som tagit sig in i sovrummet. Så då var det bara till att kliva upp och försöka få ut den.

La mig igen, trött så jag hade ont i ögonen, lyckades somna vid halv 6 och var helt död när klockan ringde halv 7. Usch och fy vad trött jag varit hela dagen, det är först nu på kvällen som jag börjar piggna till och det känns ju rätt onödigt. Hade humlor i lägenheten 4 gånger igång och en gång idag, vilket är mer än på hela förra sommaren då jag hade korsdrag dygnet runt i 4 månader. Är det ett humleår iår?

Nu skulle jag behöva lite hångel och någon att dela säng med. Jag sover vanligtvis inget vidare, har haft problemet sedan jag var barn, men när jag har en man isängen sover jag banne mig fem kvart i timman. Någon som vill ställa upp?? Sov gott kära läsare!

4 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Vi är ack så lika på den punkten (också).
Hoppas din natt är ljuv. Du sover nu. Jag dricker rödvin.
:-O

Ponte sa...

I brist på man i sängen fick jag hålla tillgodo med en liten whisky framför Aktuellt. Gott vin Kim darling?

Kim da Costa sa...

Det var ljuvligt vin! Sydafrikanskt ekologiskt Shirazvin. Cape Original tror jag det hette.

Ponte sa...

Shirazviner gillar jag skarpt och oftast blir det sydafrikanskt. Men *ekologiskt* sydafrikanskt shirazvin har jag inte testat, måste göra det...