måndag 28 maj 2007

Homoguide CPH - Never Mind

Never Mind ligger på Nørre Voldgade 2, inte långt från Nørreport Station. Det är stället där man ska "make a fool of yourself"

Beskrivning
Never Mind är en bar med sköna soffor och ett dansgolv mellen sofforna och baren. Stället är mycket varmt också på vintern, men på sommaren är det nästan olidligt varmt där inne. Draget drar inte igång förrän efter 2 när en del barer stänger och det är smockat vid 4. Röda porriga soffor ganska trevligt, men återigen, se efter era saker för de kan mycket väl försvinna. Klientelet är 18-50 och lite lugnare nattklubb/bar känsla. 80% killar. Många svenskar går till Never Mind.

Stämningen
Är god, ett fåtal dansar, men de dansar vilt och hämningslöst till danska schlagers, så ser man inte upp så har man någon dansandes över en. Musiken är schlager och äldre schlager, samt äldre pop, på halvhög volym, så det går fortfarande att snacka utan att skrika jättehögt.

Priser
Inte jättebilligt, men helt OK. Kolla bara att du får växel, för alla som jobbar är inte så snabba med den om de inser att du är turist. Happy hour till midnatt.

Personliga tankar
Inget raggningsställe för mig direkt, men om man är två eller fler som går ut tillsammans kan man ha sanslöst kul här. Köttmarknad för vissa kan man kanske tillägga.Har dansat vild dans till "vi maler byen rød" mer än en gång på Never Mind men värmen i lokalen på sommaren är tryckande, så man får gå ut på gatan och ta paus ibland.

Hemsida
www.nevermindbar.dk/

Betyg
3 Bra och lite softare bar/nattklubb öppen till 6

Inga kommentarer: