måndag 28 maj 2007

Homoguide CPH - Cosy Bar

Cosy Bar ligger på Studiestræde 24, inte långt från Nørreport Station. Stället har legat här länge och var för 20 år sedan ett tillhåll för prostituerade killar, vilket det inte längre är. Stället är svårt att hitta eftersom de har en mässingsskylt i gatan, det står "Enhedslisten" på huset.

Beskrivning
Cosy Bar är ett nattraggställe, stället där folket samlas när allt annat börjar avfolkas inför stängningsdags. Cosy öppnar vid midnatt och har öppet till 8, längre om de har gott om folk. En bar/nattklubb med röda porriga soffor och barstolar, helt packad vid 3-4 tiden på fredag/lördag. Besökarna är mestadels mellan 18 och 40, blandade typer från de mest posha moderiktiga till de som kommer från läderklubben eller är vardagsklädda. 90% killar.

Stämningen
Är alltid på topp, folk är glada och uppåt. Musiken är mest dansvänlig och hög. En hel del hånglande pågår. Folk är öppna och många är ute efter ett one night stand, därav allt hånglande.

Priser
Flasköl 26 kr, shots och drinkar till rimliga priser.

Personliga tankar
Cosy Bar är stället mitt i natten när man borde vara hemma och sova, men det är toktrevligt. Men se upp, det stjäls rätt friskt här, så ha koll på grejerna OK? Om inte annat kan man gå till Cosy för att se alla som hånglar, men flörtmöjligheterna är nästan outtömbara här.

Hemsida
Har inte hittat någon

Betyg
4 Kul ställe och känner man för att hålla igång hela natten så är det här stället.

Inga kommentarer: