torsdag 3 maj 2007

Röda fanor och slagord blev öl och ogräsrensning

Den första maj är ju inte helgdag i Danmark, så jag tänkte ta en runda för lite shopping, närmare bestämt ett par skinnbyxor skulle inhandlas. Besökte alla ställen som kunde tänkas ha sådant och gav upp efter några timmar. Alla jag testat så långt hade linningen vid midjan och jag hatar sådant, low-fit ska det vara.

Såg när jag ätit skräpmat att klockan var öppningsdags för en del gaybarer, så jag traskade iväg. Jobbade gjorde en kille som jag gillar och som är lite snygg och intressant sådär. Jag var första kunden, så han spelade soft musik och dansade bakom baren. Efter öl 1 hade jag planerat att gå hem, men jag kunde ju inte lämna bartendern själv eller? Det hade varit oschyst, så jag offrade mig...

Jag skulle gärna dejta den bartendern, han har nått speciellt och är lite halvgalen så det skulle nog vara kul. Men han var rätt onykter när han klev av passet, han är ju så trevlig med alla att han blir bjuden på mååååånga shots och ytterliggare några shots väntade när han gick av sitt pass, så en halvtimma senare vinglade han ut...

Efter ett par öl började det på att dyka upp lite folk och bla en kille jag träffat där tidigare och snackat men, en prästson från middle of nowhere nordvästsjälland. Någon gång sent på kvällen fick jag ett erbjudande om att följa med honom hem och jag nappade på det med tanken, jaja man kan väl alltid sjukskriva sig. Jag vet inte riktigt vad som flög i mig, herregud vad jag är slampig ibland...

En lång tågresa, en rejäl bussresa och 15 minuters promenix tvärs över några åkrar blev det mitt i natten. Öldrickning i ett lusthus av glas, filmtittning fram till 5 på morgonen, sova sked i ett iskallt rum. Rätt mysigt iallafall. Ibland får jag sådana infall att hugga på ett erbjudande hur dumt det än är bara för att det kändes rätt för stunden. Att man aldrig lär sig!!!!

Det blev inget sexande den här gången bara nakenhånglande eftersom jag ångrade mig lite. Jag visste mycket väl vad som fanns på menyn redan från början, men jag kände viss olust efter ett tag och lade ner projektet, men men. Det var trevligt och jag fick äran att hjälpa till med ogräsrensning igår på eftermiddagen.

Nåja, nu kommer det nog inga saftiga historier under de närmaste 10 dagarna, så nu är det barntillåtet igen och till er som gillar saftiga saker, ni kan skippa bloggläsandet ett tag eller hugga in på Hunken Kims blogg istället!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste vara lite galen ibland =) Det är väl det som kallas livet.

Kim da Costa sa...

Haha. Som om jag skulle kunna matcha dina stories.
Den här berättelsen påminner mig lite om en gång då jag var i Köpenhamn och träffade en hunk som bodde i Malmö. Så vi åkte dit och jag stannade nog ett par dagar. Mysigt värre.

Å, jag vill se dig i low cut.

Kim da Costa sa...

Eller low fit.
Men det låter så fittigt.

Ponte sa...

Tennis - Tur att jag har dig på min sida trots jobbskolkning...

Kim - Fittigt avstår vi från för tillfället tror jag... Det finns inte möjlighet att läsa om detaljerna kring de "par dagarna" i en blogg i närheten? Gud vad glad jag skulle bli om jag för en gångs skull träffade en hunk, får ta en tur till Stockholm...

Kim da Costa sa...

:)
Det hela skedde för väldigt länge sedan och jag tror inte jag nämnt det i min blogg. Men kanske skriver jag om det nån gång när jag har torka.
Annars kan ju du och jag skapa nya minnen tillsammans.

Ponte sa...

Här ska skapas minnen av ljuva sommarnätter Kim darling... Vet om man ska komma ut som bloggägare eller hålla eventuella läsare på halster?

Kim da Costa sa...

Kom uuut!
Det blir bäst till sluuut.
Kom uuut!
Kära du och njuuut!

Ponte sa...

Fördelen med att bloggflörta anonymt är att jag inte skrämmer bort någon med mitt utseende...

Kim da Costa sa...

Tsss.
I min höga ålder och med min växande kroppshydda är det insidan som räknas.
;)

Ponte sa...

När utsidan av kroppen växer, hänger då insidan med?

Kim da Costa sa...

Jag tror att de växer oberoende av varandra. Tack och lov. Eller ja - utsidan får gärna stanna som den är.