lördag 5 maj 2007

Bara nöjen, fest och fika, det perfekta livet

Det blev en lugn kväll med kollegorna till att börja med och jag kan varmt rekommendera Wisby Hansa Pils, riktigt mumsigt öl. Efter tre öl och lite skvaller, gick tantorna hem och jag fortsatte med polarna som höll igång på uteservering. Det var kallt... Sedan lite mer dryck och hem tidigt, dvs vid halv 1-tiden. Ingen fylla, bara lite glad, lovely.

Idag har jag fikat mumsig rabarberpaj och busat med några andra vänners 1,5 åriga dotter, härlig unge, sådan som gör att man själv vacklar lite om man kan tänka sig att skaffa barn eller inte. Men nu är åsikten INTE tillbaka igen... Mamman hade köpt en stor macka med mozzarella, torkad skinka, sallad och andra godsaker på, dottern är lite kräsen så hon ville ha tomatskivorna och brödet, resten var helt ointressant. Barn kan vara roliga...

Nu blir det till att göra sig iordning för 30-årsskiva, gud så svårt att köpa present när man inte känner personen jättebra, men jag tror vi hittat en den perfekta presenten faktiskt. Men det kan jag ju inte avslöja nu... Ha en trevlig kväll alla läsare och gör nu nått vilt, OK?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, här ska ut och slickas fitta! Nej gud vad säger jag.. förlåt.. jag skoja bara.

Ponte sa...

Men Tennis, håll nu tungan mellan rätt läppar och i rätt mun!

Kim da Costa sa...

Hahahaha Ponte. Du är la för go.