måndag 28 maj 2007

Homoguide CPH - Men's Bar

Men's Bar ligger på Teglgårdsstræde 3, inte långt från Nørreport Station. Det har legat en homo- eller halvhomobar i lokalen sedan 40-talet.

Beskrivning
Men's Bar är den enda baren i Köpenhamn som inte tillåter kvinnor att komma in, mer än under Pride-veckan i augusti. Det är många stammisar, sällan värst mycket folk mer är på vardagarna direkt efter jobbet och på fredag/lördag efter midnatt. Besökarna är ytterst blandat, från 30-70 år, inte så många yngre killar. Det är lite läderbar över det, svart konstläderskynke för ingången, träbarstolar, en jättelik dildo på väggen, svartmålade väggar, bilder på nakna rumpor i chaps och ett mörkt hörn där det ibland försegår mindre blowjobs har jag hört men inte sett. Har temakvällar, men inte ofta.

Stämningen
Går man ut själv och inte är jätteung är Men's bar bra eftersom killen bredvid i baren kommer börja snacka med dig rätt snart och alla har normalt riktigt trevligt. Är man övertygande kan man får bartendern att spela allt från opera till techno utom schlager. Musiken är låg, utmärkt när man vill snacka. Många går till Men's innan de ska på läderklubben.

Priser
Ytterst rimliga, shots 10kr (eller 20), öl från 15 kr (happy hour) och för 200 kr får man rikligt med alkohol en kväll, det kan jag garantera. Första söndagen i månaden serveras dansk brunch och den kostar inte nått.

Personliga tankar
Jag gillar stället skarpt och börjar oftast min kväll här, man blir snabbt bekant med en del stammisar och bartenders och man brukar ha rätt trevligt och så blir det en Tuborg till. Den låga musiken gör att man kan snacka, en kväll med mycket folk så är det typ 40 pers så man behöver inte slå sig fram.

Hemsida
www.mensbar.dk

Betyg
4
rekommenderas varmt av mig.

Inga kommentarer: