tisdag 4 december 2007

Rånrisk

På vägen till Köpenhamn tappade vi bort 4 st, så vi var 2 som nådde fram och vi kom överens om att ta en öl eller 2. Jag ville till ett ställe och han till ett annat, så jag gick med på kompromissen att vi först tog en där han ville och sedan en där jag ville.

På väg till baren kom det fram 5-6 ungdomar som snackade engelska och frågade efter ett annat homoställe som låg runt hörnet och snäll som man är så förklarade man vägen och de frågade om de fick hänga med oss och då svarade den andre snabbt att han hoppades att de fick en trevlig kväll och så gick vi. Då fattade jag, det var kanske han som stulit mina sedlar i februari och hans vänner, tur jag inte var ute själv för situationen kändes plötsligt mycket obehaglig...

Vi traskade till baren, tog en öl och han skulle absolut bjuda på shots, blä, men det gick bra, trots all snaps tidigare, men var välmarinerad antar jag. Efter en stund dök två av hans vänner upp, de köpte mig en öl till och snackade politik. Han jag var ute med visade sig vara sekreterare till någon folketingsledamot för Dansk Folkeparti, usch, fy och blä!!

Nåja, favvofarbröderna dök upp och efter ett tag tog vi farväl av nissen och hans vänner, farbröderna traskade till sina förlustelser och jag traskade till nästa bar för att se om min favvo-bartender jobbade och det gjorde han. Så jag fick skämta lite med honom och det uppskattas när han serverar mig med orden "Varsågod vackre man"... Dessutom kunde han berätta att Vikingen hade varit där jättefull och gått en liten stund innan jag kom, tur att jag hängde på till den andra baren.

Dessutom träffade jag båda männen från förra veckan, han den runde och han med Volvon och när baren skulle till att stänga drack jag upp och åkte hem. Dessutom hade jag gjort nått pinsamt under kvällen, fått en läckerbits telefonnummer och haft 4 män som raggat på mig och jag lyckades värja mig, men mer om det senare...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å KÄRE VÄN!

Återigen är det fullt upp i Pontes liv.

Blä för politikern och bovarna.
Hurra för nummer från läckerbitar.

Ponte sa...

Jag önskar det var lite mer fullt upp än det är...

Unknown sa...

Åhh du är alltid så populär! Du måste ge mej lite tips!=)

Ponte sa...

Jag är lika överraskad som alla andra