söndag 2 december 2007

Fredagens övningar

Så blev det en öltur i fredags med två exkollegor. Efter lite snackade, ätande och drickande så skulle vi ha engelsk julöl. Den ena tog en Santas Butt, den andra en Raindears Revenge och Ponte högg in på en Extremely Bad Elf... Jag tyckte det var passande.

Nu är det så att jag inte gillar Ale och inte söt öl, min var en jättesöt Ale och det visade sig att den var proppad med alkohol, 9% närmare bestämt, usch... Men eftersom exkollegorna är lite lättfyllda, så blev det hemgång vid 11, helt lagom.

Vid bordet bredvid satt 2 unga killar, den ena så jäkla het och efter en stund dök en lätt överförfriskad blond brud upp, hon hade också spanat in honom. Så hon ställde sig och lutade sig över deras bord så vi kunde se hennes trosor och hennes osolbrända ben över strumpbyxkanten för kjolen eller om det var ett brett bälte lämnade inte mycket åt fantasin om man säger.

Efter 10 minuter insåg hon att han inte var intressered så vi fick skämta lite med dem om det, men det var tur att jag satt ner för jag blev lite svag i benen när han log, oj oj oj...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde fotat honom.
Du borde överlag fotografera mer.
Make my day.

Ponte sa...

Det borde jag verkligen, han hade nog fallit också i din smak...