måndag 3 december 2007

En kippa på homobar

Mer om danmarkshelgen kommer senare, men det utlovas snaps, varm leverpastej, ett par kyssar och en något överförfriskad pinsam Ponte...

I förra veckans beskrivningar tappade jag bort en sak, det finns någonstans en kvasivetenskaplig artikel om homosexualitet bland ortodoxa judar. För att bevisa att det inte är medfött utan något man väljer så har man gjort en hyfsat stor studie bland ortodoxa judar och kommit fram till att homosexualitet är ytterst ovanligt i den gruppen. Kanske beror det på att religionen inte uppskattar det, så en del avstår från att komma ut medan andra kommer ut och lämnar gruppen.

Hur som helst, jag hade läst den undersökningen strax före förra helgen och när jag sitter där i baren på sena lördagskvällen kommer det in en kort man i svarta kläder och svart slokhatt. Och jag reflekterade över hatten och tänkte att "nej det är nog feltänkt av mig". Men när han tog av den hade han en kippa under. Han stack ut lite kan man väl säga... Med sig hade han en ung toyboy, som nog hade sett riktigt bra ut i en annan frisyr och andra brillor.

Inga kommentarer: