måndag 10 december 2007

Ingen läderklubb för mig

I torsdags var jag nervös som en gnu, men det gick över och på fredagen kände jag inte direkt av det. Jag skulle möta favvo-bartendern i en bar och sedan skulle vi till läderklubben. Så jag, feg som jag är ibland, packade ner skinnbyxorna i väskan eftersom jag inte kände för att traska rundor med dem på stan på sena eftermiddagen. Så när jag kom till Köpenhamn bytte jag om på en toalett.

Efter det kom nervositeten tillbaka, kombinationen planerad dejt, outfit som jag inte riktigt vågar ha och vetskapen om att det skulle bli läderklubb, gjorde att jag inte kunde slappna av utan hade axlarna vid öronen och skakningar i fingrarna, det var en jobbig timma medan jag väntade.

Men så dök han upp, jätteförkyld. Så vi drack öl och eftersom jag är lite lätt asocial och inte riktigt den som snackar mycket och han är blyg och inte den som snackar mycket och vi båda har lättare språkförbistringar, så blev det inte riktigt bra... De halvfulla som satt bredvid tyckte "Er var det då dålig fart på", och det var det.

Medan jag väntat hade 2 latinos dykt upp, den ena av dem har flirtat med mig tidigare och är rätt trevlig, nu hade han sin heta latinokompis på besök och de skulle ut på stan, så jag skickade dem till läderklubben och fick sedan höra att den ena av dem var mycket nöjd med besöket eftersom han blivit utnyttjad (frivilligt) av ett tiotal män under kvällen-natten, den andre hade inte varit på det humöret, så han hade flirtat i baren och avstått från darkroom-avdelningen.

Efter ett par timmar i baren gick favvo-bartendern hem och ville inte ha sällskap, det hela var nog mer en kompisträff vilket jag misstänkte. Så då var det dags för mig att fortsätta själv... Men nu var läderklubbens insläpp stängt så jag avstod från det, fast jag varit helt inställd på det och snackat och planerat hela hösten men aldrig kommit dit. Jag får ta det 2008 istället.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sötis!

Du och jag hade ju full fart på snacket, fastäm vi är blyga violer.
Konstigt.

Ponte sa...

Fast vi hade ju skrivit ekivoka kommentarer till blogginlägg så...

Anonym sa...

Hmm... Ekivokt får stå för dig, honey. ;)

Ponte sa...

Hmmm, jag tycker du är alltför pryd darling!

Unknown sa...

Haha! Jag måste nog få *** snart.. läste "i torsdags var jag kåt som en gnu"..

Ponte sa...

Det låter som en bra idé Tennis, det är nyttigt för ämnesomsättningen, bra för cirkulationen och dessutom kul att vara lite slampig...