torsdag 13 december 2007

Dildo och Dallas har en påverkan

Nu är det dags att skriva om gårdagens vilda övningar, jag följde nämligen med favvo-farbröderna till Teater Terrier för att se den homoerotiska "Best of Dallas".

Scen 1, först får man se scenen från serien. JR sitter i rullstol efter att ha fått en mystisk sjukdom och Ray kommer dit och ber om ursäkt för att han inte varit någon vidare kompis/bror.

Sedan dyker skådisarna upp och spelar upp samma stycke fast långsammare och med trånande blickar, JR med en strap-on dildo i sparrisstorlek och Ray med en rejäl sak. Båda har en plastkudde med stort hål i på rumpan.

Scen 2, Ray och Jock är till häst, skådisarna går in till sin boskap (2 kaniner), de har då tejpat en morot vid dildon och Jock gnager på sin.

Scen 3, JR har frisknat till och vill återta kontrollen av Ewing Oil, men Jock är emot. Jock kommer in, spelar macho genom att en lång stund dänga dildon mot en jordglob ohc mot bordet, luftjucka och sedan sakta hälla sin drink över dildon, gång på gång.

Scen 4, Jock ska berätta för Ray att han är Rays far. Jock gör en mellanakt med 2-3 minuters helikoptern.

Scen 5, Jock och Miss Ellie snackar om JR's framtid. Här blir det istället en monolog, sedan kommer JR och Ray in och plötsligt ska allas respektive strap-on dildo ner i vaser, slås mot böcker, bord osv, allt ska in i hålet i rumpkudden, och de håller igång en evighet.

Jag som normalt blir tokless efter 5 minuter, klarade mig genom hela 2-timmars föreställningen utan större problem. Mer om pjäsen finns att läsa här. Men det påverkade mig som filmen chocolat om man inte har choklad hemma, man bara måste ha. Hade någon ställt upp på lite vuxenbrottning inatt hade jag nog inte kunnat säga nej...

2 kommentarer:

Rexxie sa...

Låter osedvanligt förvirrande och tråkigt!

Ponte sa...

Nejdå...