torsdag 6 december 2007

Samarbetssvårigheter

Så har man nått fram till inlägg nummer 500, så idag ska bloggen och jag fira med glögg för det glömde jag igår och den kanske blir gammal om den står en dag till i oöppnad flarra...

För en stund sedan ringde en gammal bekanting som undrat varför jag inte längre hörde av mig, men idag hade hon kommit på varför, hon hade ju bytt mobilnummer och inte meddelat det. Och jag har skickat SMS någon gång ibland men aldrig fått svar och undrat vad jag gjort för dumt.

Dessutom har jag gjort mig ovän med en kollega idag eftersom vi hade olika syn på en sak och hon tog det personligt. Antar att jag har samarbetssvårigheter. Någon som jobbade här tidigare blev kritiserad för att kollegorna var rädda för henne och det kom från samma kollega som jag blev ovän med idag.

Jag brukar inte bli ovän med folk, det ligger liksom inte i min natur, jag brukar foga mig och komma med synpunkter och sakta men säkert lirka fram en kompromiss eller en öppning. Men sista tiden har den taktiken inte fungerat på jobbet, jag förstår inte varför, men jag antar att de tröttnat på mig. Ingen som har nått bra förslag på jobb jag kan söka??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har mkt svårt att tänka mig att du skulle gå runt och bli ovän med folk.
Du är ju en fridens man.

Och jag gratulerar till 500 (kåta) inlägg. :)

Ponte sa...

Tack, och fler inlägg blir det...