fredag 21 december 2007

En samba-torsdag

Jag trotsade min rinnande näsa, för den blev bättre på eftermiddagen så det blev en perfekt ursäkt för att åka till Köpenhamn en runda tänkte jag. Men på vägen började den rinna igen och jag blev orolig för om de 4 paketen näsdukar i väskan skulle räcka, men de gjorde de, så fort man fick lite alkohol så slutade den att rinna.

Så jag tog plats i en bar och en något överföfriskad kille tyckte jag var det bästa sedan skivat bröd, men när man själv är nykter så känner man inte för att gosa med fulla, så efter en stund traskade jag vidare. Favvo-bartendern jobbade igår, så servicen var perfekt.

Träffade en trevlig man som jag snackade med hela kvällen, killen med kaninöronens lebiska väninna dök upp och när baren stängde blev det nattklubb, mycket trevligt. Speciellt trevligt att det kryllade av latinos, några av dem jätteheta, måste gå ut mer på torsdagskvällar...

Den hetaste av latinokillarna drog sedan upp sin väninna på dansgolvet och körde en samba eller nått, med volter och allt, alla andra kollade på och det gick ett sus genom lokalen när han lyfte henne och svängde henne runt första gången.

Det var en kille i tjejkläder som den lesbiska tjejen först stötte på innan han började snacka, kul att man kan ta fel ibland... Han fick sedan en rejäl omgång utan kondom på toan (med öppen dörr) senare under kvällen, usch vilka ställen man går till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig en God Jul :)

Anonym sa...

Oj vilken kontinental stämning det verkar råda..

Ponte sa...

Anonym - Tack det samma!

Tennis - Frågan är vilken kontinent...

Anonym sa...

Det låter fint. Sitter med rinnande nos och whiskeyhutten igår kväll hjälpte föga.

En robust flata raggade på en fjollig kompis en gång. Det var mkt komiskt...

Ponte sa...

En fylla hjälper nog ska du se, så ut på lokal ikväll!!