fredag 9 november 2007

Om döden på fyllan

Jag hamnade lite efter i förra helgens historier, så jag får hinna med många inlägg idag tror jag...

Annars var lördagkvällen rätt så lugn, både Vikingen och jag passade på att pussa lite på Färgaren, det gick ju bra när inte kompis H var där för då hade han blivit alltför förvirrad tror jag... Vi stannade en stund till och tog sedan taxi hem till Vikingen och som vanligt skulle han varva ner med öl när han kom hem och efter en stund tyckte jag att det var läggdags och svaret blev:

- Vi gör ett avtal, först lyssnar vi på de här 2 låtarna och sedan blir det sängen. OK tyckte jag. Efter de två låtarna var han inte alls sugen men det var jag, så jag la mig och efter 2 minuter dök han upp. Sedan hade vi en liten tårdrypning för han var hela helgen inne på linjen att han kanske skulle avlida snart, så jag lovade där kl 8 på mogonen en liten ritual om det skulle inträffa...

Dessutom hade vi ett "på fyllan snack" om vår relation och hans inställning berusad är att vi är vänner, han vill inte vara i vägen om jag hittar nått trevligt att gå hem med och han hoppas att jag inte är i vägen om han hittar nått trevligt att gå hem med. I nyktert tillstånd är jag inte alls lika säker på var jag har honom.

Men tillslut kom vi i säng, vi hade planerat att gå på brunch på Men's Bar, men när den började hade vi inte ens klivit upp...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... Jag skulle aldrig klara av att ha en sån man i mitt liv som jag kilar hem med men som jag sedan kanske måste se kila hem med en annan. Jag är på tok för svartsjuk och/eller ägande.

Åh Ponte. Ditt liv är så händelserikt som vanligt. Kom och liva upp hos mig!

Ponte sa...

Eftersom jag inte direkt har någon svartsjuk läggning så fungerar det fint. Det är nog för att kärlek och sex inte nödvändigtvis hör ihop i mitt liv... Upplivning måste vi sätta igång med.