onsdag 28 november 2007

Klappar

Efter en trött måndag kom en lite bättre tisdag och idag är jag rätt så pigg faktiskt. Men det kommer nog att gå utför härifrån, tvättning ikväll, utgång med kompisarna imorgon, utgång med exkollegor på fredag och julefrokost i Danmark på lördag. Efter det lär man börja också nästa arbetsvecka som lik...

Det är så skönt att inte få nått gjort hemma på kvällarna, slösurfning, slötittning på tv och slömatlagning, det är Pontes vecka hittills i ett nötskal. Men jag slog faktiskt in 5 julklappar igår. För på julefrokosten i Danmark skulle man tydligen ha med sig några sådana. Som tur var träffade jag någon som också skulle på den begivenheten och han frågade om jag varit där tidigare, javisst tyckte jag. Men har du varit där på julefrokost tidigare, det hade jag ju inte.

Tydligen (fick jag veta då) är det tradition hemma hos killen som håller i det hela, att ha med sig 4-5 klappar som ska kosta max 25 kr och det ska vara saker man inte har nått behov av. Så efter lite klurande så blev min lista:

en toaborste
ett tvåpack råttfällor
ett fempack braständare
ett paraply med plasthandtag
en mjukisgris som grymtar när man klämmer på honom

Vi får se om de blir lyckliga över sina klappar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra med nyttiga, billiga klappar!

Ponte sa...

Ja är det inte...

Anonym sa...

Jag tycker att de mesta verkar som saker man har behov av, utom möjligtvis mjukisgrisen då...

Ponte sa...

Det kan nog vara bra att ha en "pig" därhemma...