måndag 12 maj 2008

Sexparken och en hög röv

Först blev det en vild torsdag med favvofarbröderna. En tur till IKEA, besök på Dressman (bara 28 personer före i kö) och fikastund. Kom på mig själv med att vi satt och snackade halvhögt om incidenten med röven och vi hade ett ungt par vid bordet bredvid. Vet inte om de hörde, men jag kände att det var läge att sänka rösten lite och dessutom byta samtalsämne. Man kan ju inte genera stackars heteroer hur som helst eller?

Sedan tog vi en tur i bilen, tittade på karlar som jobbade i trädgården och diverse byggarbetsplatser för att tillslut komma fram till mig där vi blev sittande i bilen i en timma och snackade vidare. Det är alltid trevligt att träffa farbröderna, de kan komma med så mycket synpunkter och tankar till mig som ner eller mindre novis i den hårda homoverkligheten.

Jag måste faktiskt erkänna att jag varit i cruisingparken 4 gånger förra veckan. Jag tog en promme hem från jobbet i onsdags, och två killar satt och kramades, mycket fint att se. I torsdags svängde vi (favvofarbröderna och jag) förbi parken, i fredags blev det promme från jobbet och då var det knappt en människa där och så var jag där igår, men de smaskiga detaljerna om det kommer senare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din aptit på män är... omättlig!

Ponte sa...

Nejdå, jag är bara lite glad för kroppar...