torsdag 15 maj 2008

Långt ner i halsen 1

Sedan en lång tid tillbaka har jag irriterats över att mina bruna dojjor behövde skokräm, men jag har inte kommit ihåg att införskaffa sådan, men så i förra veckan traskade jag (med den ena skon i väskan för att få rätt färg) till skomakaren och fixade en liten burk.

I fredags skulle jag smörja och insåg att ojdå jag har bara en omgång skoputsprylar och de är mycket svarta efter många års svart skokräm. Vad gör man då? Jo man använder pekfingret. Ett tips till alla läsare, testa INTE det och speciellt inte innan ni ska någonstans... Ponte släpade runt på ett gulbrunt pekfinger hela kvällen, men frampå morgonkvisten hade det värsta gått bort som tur var.

Fredagskvällen fortsatte, kompis H och jag på ett dansställe, jag dansade inte och jag tror inte kompis H gjorde det heller, han var oftast ute och tog rökpaus tror jag. Hur som helst så tog jag plats i baren och en kille med rosa tröja, med fin bakdel i ett par jeans och (visade det sig senare) med mycket lång tunga tog plats bredvid mig och började med att berätta att han inte var ute efter att få med en man i säng utan bara för att ha en kul utekväll. Jag tyckte det lät lite märkligt att börja så, men men...

Efter sisådär 5 minuter undrade han om jag var svensk och har man inte förstått på mitt kassa uttal att jag inte är dansk förrän efter 5 minuter så har man antingen inte lyssnat (alls) på vad jag sagt eller också måste man vara jäkligt full. Eller kanske tondöv? Hursomhelst så attackerade han plötsligt och han fick fan sin tunga långt ner i min hals, har inte varit med om det tidigare, så man lärde sig nått av kvällen iallafall.

Efter lite mer tungövningar så undrade han om jag inte skulle följa med honom hem och ha sex med honom hela natten, men jag avböjde med motiveringen att jag hade fullt program på lördagen, men att om han fortfarande var intresserad så skulle jag säkert dyka upp på lördagkvällen på samma plats, samma kanal och vid ungefär samma tid. Han verkade inte övertygad om att det var nått bra förslag för honom, så han traskade till andra sidan baren för att hitta någon mer villig... Men som det stod i det tidigare inlägget, kvällens planer skulle snart ändras.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy för det fingret.
FY!

Anonym sa...

Haha kräm på fingret skall man undvika ; )

Ponte sa...

Kim och Tennis - jag ska hålla fingrarna från krämburken framöver...