måndag 19 maj 2008

Lite schlagerbloggande

Det här året har jag skippat schlagrandet och det är så härligt, inga tvångsbeteenden, lovely... Jag har småtittat på några bidrag i införprogrammen, men missat ett program och bara sett andra halvan i de andra.

Som alltid är Sverige en av favoriterna, iallafall i svensk press (!), medan resten av Europa inte rankar Sverige värst högt om jag förstått det hela rätt. Så vi får vara nöjda om det blir en svensk låt i finalen på lördag kanske.

Danskarna skäms lite för sitt val, ingen står för killen som röstades fram och ingen erkänner att de röstat på honom. Det måste vara fusk från Danmarks Radios sida, de har ju varit på ruinens brant ett tag nu och har verkligen inte råd att arrangera nästa års spektakel.

Men imorgonkväll ska jag kolla på semi 1 och komma med några gissningar innan resultatet kommer, vi får väl se vilka som går vidare därifrån... Danmark och Sverige kommer ju på torsdag, så då lär det bli tjo och tjim på homobarerna i Köpenhamn, iallafall Masken Bar och Code kommer att visa båda semifinalerna.

Inga kommentarer: