tisdag 6 maj 2008

Jag smekte hans kropp

Först var det en sak jag glömde i det här inlägget. Jag träffade nämligen på bartendern med den mycket fina underdelen senare under onsdagskvällen när han slutat för natten och jag snart skulle bege mig hemåt. Så när han stod bredvid mig i baren och beställde så kände jag mig tvungen att kommentera saken, men vågade inte riktigt stå för min åsikt utan tog upp situationen när halva baren stirrade. Han verkade rätt så glad över den anmärkningen...

Så när jag på fredagen återigen begav mig till Köpenhamn var frågan, ska jag traska till den baren och kanske träffa på bartendern och skämmas över mitt påpekande eller ska jag gå dit och njuta av att få se hans underkropp in action eller ska jag välja andra barer? Det fick bli alternativ nummer 2.

Men kvällen började i en annan bar, där jag träffade en av kompis H's vänner, han hade med sig en dejt av asiatiskt ursprung. Dejten var kanske inte jättesnygg men på nått sätt lite min typ av kille, nu är jag ju som bekant värdelös på att ragga, det brukar vara jag som blir uppraggad, och det kändes inte som en bra grej att ragga på en bekantings dejt, så jag avstod och nöjde mig med att snacka lite med dem medan jag smekte hans kropp - fast bra med min blick dessvärre.

En annan av mina bekantingar hängde också där i baren, han var berusad och nymfomanisk dagen till ära, jag blev överfallen redan när jag kom innanför dörren och var rädda att jag skulle lämna baren med ett sugmärke i nacken. Turligt nog hade han hittat en man som ville ge honom en rejäl omgång på toaletten, så de försvann dit och dök upp igen ett tag senare. När det var avklarat blev han som följt med dumpad och bekantingen gav sig på en annan man i baren som tydligen var på dejt. Den stackars dejten kunde inte göra annat än att se på hur bekantingen mer eller mindre krävde sex, bönade och bad osv. Situationen var inte löst en timma senare när jag traskade vidare...

Nu hamnade jag så i valet och kvalet, skulle jag besöka baren med den fina bartendern eller inte? Jag är såhär i efterhand rätt glad för att jag gjorde det... Bartendern jobbade, fast inte i de jättetajta jeansen, och jag tror att han glömt min pinsamma anmärkning från 2 kvällar innan eller också tog han det bara som den komplimang det egentligen var.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart han tog det som en komplimang!
Du m å s t e fota hans stuss.

Ponte sa...

Det borde jag ha gjort, att jag inte tänkte på det!