torsdag 6 mars 2008

Om skolan

Usch vad jag har haft tråkigt idag, eller tradigt som man säger här i Skåne, det ska verkligen bli skönt att få gå hem om en stund.

Såg imorse på morgon-TV att elever kan slippa vara med på idrott och sexualundervisning av "särskilda skäl", det tycker jag är diskriminerande för om man bor i en riktigt manschauvenistisk familj måste ju sönerna i familjen slippa ha hemkunskap, eller hur, annars blir det ju ingen rättvisa alls...

Hittade en resa idag, 16 dagar med helpension till Burkina Faso för 40 000 kronor, som hittat. Hade jag haft pengarna hade jag nog åkt faktiskt, allt exotiskt tilltalar mig. Däremot öken är nog inte mitt rätta element tror jag... Fast det är nog dåligt med fina latinos på sunkiga gayölhak där kanske.

Nu lanserar Apoteket en ny produktgrupp, sexleksaker! Det tycker jag är en bra grej för tänk om man är ung och blyg, det är rätt så jobbigt att traska till stans enda sexshop för att handla den där dildon eller den där bondageinstruktionsvideon, eller hur... Way to go Apoteket!!

2 kommentarer:

Hasan sa...

Nä, varför ska man åka ner till apoteket och skämmas, när man lätt kan beställa det mesta på nätet. Och dessutom som slipper man socialisationen. Dagens samhälle vill inte röra på sig om det inte är nödvändigt.

Ponte sa...

Man måste testa dildon innan man köper den ju! Så då blir det provrum också...