torsdag 20 mars 2008

Exhibitionist - javisst

Så jag traskade in i den anonyma porten, uppför trappan med övervakningskamerorna och ringde på dörren till bastuklubben, betalade, fick en handduk och en nyckel och traskade in till skåpen för att klä av mig. När jag var klar med det och påväg till trappan upp till själva klubbdelen så mötte jag en mycket onykter Lammis, men det ska jag nog inte ta upp med honom...

Efter att ha traskat runt runt runt en stund i mörkrummet insåg jag att ingen hittade på nått mer än att tafsa lite och alla verkade vänta på att någon skulle ta lite initiativ och sätta igång med nått och då kände jag att om ingen annan gör nått så får väl jag.

Så Ponte traskade upp på scenen och satte mig i soffan där. När man sitter där är man ca 1 meter högre upp än åskådarna som står i mörkret, men ljuset från tv:n som visar porrfilm (och sitter ovanför åskådarna) lyser upp scenen och eftersom allt runtomkring är kolmörkt så fungerar det bra.

Jag måste säga att jag var nervös, men det var en bra känsla att sitta på scenen, kolla på p-film och leka med sig själv och höra klingandet av nycklar mot nyckelbrickor framför scenen, här sitter jag och där står ett antal män och tittar på mig och blir upphetsade av det. Det var en härlig känsla, jag visste inte att det bodde en exhibitionist i mig med det gjorde det banne mig...

Rätt svettig och nöjd hängde jag handduken runt midjan igen, traskade ner i receptionen och fick mig nått drickbart, man blir törstig av värmen, spänningen och ansträngningen. Funderade på om jag skulle gå hem eller traska tillbaka. Efter en stunds törstsläckande kom jag fram till att jag skulle stanna ett tag till, kände inte för 4 timmar i bar just då.

Så upp igen, in i mörkrummet lite mer action var det nu, besökte videorummen, det enda intressanta var S&M videorummet för där satt en kille och sov medan det var sparkar på nakna skrev på filmduken... Det finns en liten S&M avdelning där också, men den får jag inte ut nått av för det är totalt kolmörkt där inne, lite lite ljus hade gjort att man kunde flukta lite iallafall.

Efter att någon sugit lite på min öhhh ja what ever, vilket jag inte är så road av, jag tycker det känns konstigt och obehagligt, så började det kännas som en bra idé med lite mer barhoppande, så jag satt mig på scenen igen och gjorde en exhibitionist-repris, hörde hur de rörde sig och tittade upp på scenen och blev efter väl utfört dagsverke jättesvettig, tog en dusch, klädde mig och fortsatte ut i natten och fick ännu ett sexförslag, ska jag hänga med dem hem till 3-kant eller 4-kant?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du ska! Om de är snygga o någotsånär nyktra ;)

Ponte sa...

De var halvfulla och kanske inte så snygga, men men...