torsdag 20 mars 2008

En punkare

Återigen tyckte jag att det var läge att tacka nej till fyrkanten, det är ett par jag känner som hade raggat upp någon ung full kille de skulle ta hem och de ville ha mig med också, men det ville inte jag.

De såg mig ju redan när jag kom in, så det var skönt att ha lite sällskap en stund. De hade tidigare försökt ragga med en ung kille från sydostasien som tydligen blev jättegenerad över frågan, men det måsta man ju få bli, danskar är farliga!!

När de gått stannade jag en stund och kollade runt, men gick sedan vidare. Och på nästa ställe spelades Olas Love in stereo iallfall 2 gånger på den dryga timman jag var där. Men där var jag tillbaka till det vanliga jag efter en kväll då sexförslagen haglat, mu var det bara någon herre runt 50 som visade intresse och jag visade inget intresse tillbaka...

På väg till tåget blev jag stoppad av två killar som måste ha varit från Västjylland, jag hade mycket svårt att förstå dem. De ville att jag skulle ta en bild på dem och det gjorde jag och sedan ville de ha en varsin bild på mig och den andre, klart man ställde upp.

När jag väntade på tåget såg jag en fin punkare, jag är svag för punkare, så det klart man tittade lite. Väl på tåget tappade jag bort honom och när jag hoppade på min anslutning hem satt han där och på väg hem från stationen skulle han samma väg så jag höll mig några meter bakom, gud vilken bakdel och det var så imponerande att han inte vippade på rumpan när han gick, det måste ha varit en del träning för att klara det konststycket...

Inga kommentarer: