torsdag 13 mars 2008

Fuktig i herrunderbyxorna

När den unge trevlige killen traskat iväg så kände jag att det var dags att dra vidare, det var inte så många kvar och ingen jag skulle vilja klämma på iallafall. Vem springer jag så på där om inte ex-favvobartendern igen, så vi tar sällskap en stund innan det blev sista beställning och dags att fortsätta.

På nästa ställe såg jag nått mycket intressant, men innan jag visste ordet av så var det någon som knuffades för att komma fram till baren och jag fick sisådär en tredjedel av någon annans öl strax under hakan så den rann under skjortan men över den T-Shirt jag hade på, så jag var tillochmed blöt i herrunderbyxorna. Skinnbyxorna luktade fortfarande öl i skrevet i måndagskväll, men det är bara till att vädra dem lite så löser det sig antar jag.

På vägen hem tappade jag en skjortknapp, så nu måste jag visa mina enorma fallenhet för övningar med nål och tråd någondag, för favoritskjortan måste man ju bara laga, allt annat är helt out of the question. Så nu var helguppdateringen över för den här gången, men det kommer snart ännu en helg att skriva uppdateringar om... och sammanfattningsvis, ingen man ville ha mig som vanligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mig vill bara fel män ha...Den jag vill ha vill inte ha mig :(

Ponte sa...

Så känns det ibland, men plötsligt dyker han upp för vi är dömda till framtida lycka!