måndag 14 januari 2008

På homobar med farmor

Så här på måndagsmorgonen kan jag konstatera att helgens äventyr inte påverat värst mycket, trots att jag var lite orolig för att så skulle bli fallet...

Hur som helst så började besöket som vanligt med en Tuborg i en mörk sunkig bar, när jag kom satt en bekanting i baren och hade en ledig plats bredvid sig, dessutom var det en av de yngre trevliga som jobbade, vilket brukar uppskattas av mig.

Bekantingen var rätt onykter redan då och vid 9-snåret nickade han till över bardisken och en stund senare (när han blivit väckt) gick han hem. Ponte var tydligen inget roligt sällskap... När han gått dök en kille med svart skägg upp, dvs samma frisyr i ansiktet som usama eller nått. Jag har snackat med honom en gång tidigare och jag orkar bara inte. För hans danska är inte så bra vilket innebär att jag bara förstår hälften och efter lite alkohol så kommer han alltid fram till att alla omkring honom är racister.

Snäll som man är så satt jag lydigt kvar och höll med i mer än en timma, men det var bara för att min latino ex-favvobartender var där. Jag försökte få lite flirtkontakt med honom, det verkade fungera lite ibörjan, men alla stammisar på stället skulle ju hälsa och snacka skit med honom för han är där ytterst sällan, men men. Jag gav upp på det och tog med någon annan halvbekanting till nästa ställe.

Väl där tyckte han att jag borde följa med honom hem, men jag var inte intresserad av det, inte en chans. Visst är han trevlig, men nej han är inte min typ och dessutom lite väl gammal dvs typ 50. När vi satt där i baren, så dök en kille upp som jag sett där rätt många gånger tidigare och hade med sig sin farmor minsann...

3 kommentarer:

Hasan sa...

Du gjorde rätt i att inte gå hem med en 50-åring. Såna gubbar e bara läskiga, och de luktar inte heller så gott. Men jag vill inte vara fördomsfull. Hihi.

Ponte sa...

Nejdå, han är jättetrevlig på alla sätt och vis, men jag tror jag avstår...

Anonym sa...

Ponte är ALLTID kul sällskap. Tro mig. Jag vet.