onsdag 23 januari 2008

Rörelse

Jag har tappat tråden lite när det gäller helgens övningar, men här kommer fortsättningen:

Jag kände en hand på min axel när jag stod i baren för att beställa, vände mig om och vem var där om inte favvobartendern tillsammans med 3 killar som alla tre verkade vilja hitta på nått syndigt med honom. Så jag tog plats där vid bordet och hade riktigt trevligt.

När jag sedan gick på herrarnas, vem träffar jag där om inte kompis H... Nåja, efter ett tag så kände favvobartendern för att gå vidare omedelbart och jag vaktade någons jacka, så jag skulle komma senare, men träffade på någon bekant påväg åt annat håll, så jag traskade dit istället.

Nått som är helt hopplöst att förstå är en dansk som försöker snacka svenska, jag förstår inte mycket av det och den trevliga lesbiska tjejen (som jag nämnt tidigare), hennes bögkompis snackade halvsvenska och jag förstod inte så mycket och inte hjälpte det att jag bad honom prata danska, -nejdå det fungerar så bra tyckte han. Så efter en stund ledsnade jag, tog avsked av bekantingen och traskade till baren dit favvobartendern gått. Han var kvar, men skulle strax hem.

Men jag hade riktigt trevligt fram till stängeningsdags och drog mig vidare. Och där springer jag givetvis på någon jag följde med hem för ett tag sedan så jag blir sittande med honom med ryggen mot folket och i synfältet har jag bara killen på andra sidan bordet, baksidan på dem påväg till toa och framsidan på dem påväg från toa.

Så ser jag ryggen på en person och tänker "det sättet att röra sig, det måste vara..."

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste vara... inte Vikingen utan S.
:-O

Ponte sa...

Du är då duktig på att gissa och på att sabotera min cliffhanger...