tisdag 29 januari 2008

Motstorm och bubblare

Helgens danmarksresa började med motstorm och på det värsta stället fick man kämpa för att ta sig framåt, men efter lite kamp var man framme vid stationen och regnet hade till min stora glädje upphört.

När man kom fram och kilade iväg till kvällens första bar var där bara 5-6 personer varav den ena måste kategoriseras som fet norsk tant och vem försöker han att ragga på om inte mig... Norrmän är konstiga, men mer om det senare.

Men efter en stund bytte man bartender och en trevlig, som jag snackat med många gånger tidigare, satte igång och eftersom han inte hade värst många kunder så snackade vi en timma eller två, därför har jag nu en bubblare till favvobartenderskapet.

Jag skulle träffa favvofarbröderna så jag traskade till baren med den existerande favvobartendern (nu börjar det bli många favvo här, jag ber om ursäkt) och träffade dem där och hängde sedan med dem tillbaka till ställe nummer 1 och när de skulle ut på förlustelser funderade jag på att hänga med, men träffade på någon bekanting som jag hängde med en timma eller så.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man ska nog akta sig för feta norska tanter...

Ponte sa...

Usch ja...