måndag 7 januari 2008

Kvällens riktiga Drama

När kompis H, hans dejt-offer och jag satt i baren, så hörde jag att det brakade till någonstans bakom mig, men såg först inte nått bakåt. Kompis H däremot var på benen nästan innan braket, för han såg över baren vad om hände.

Man1 som jag tycker är rätt tråkig satt och pratade med man2. Man2 blev tydligen less eller upprörd eller nått och satte armbågen i magen på man1. Men barstolarna på det stället är smala och höga och inte värst stabila och man1 var ju helt oförberedd, rasade baklänges och slog huvudet i ett trappsteg.

Blodet rann och kompis H och någon lesbian (som tidigare visat brösten i baren) kunde med bartenderns hjälp få killen på fötter och släpa med honom till soffan. Blodet fortsatte att rinna och bartendern ringde efter en ambulans. Killen som knuffat försvann rätt snabbt från platsen.

Efter en stund dök 3 ambulanssjukvårdare upp, den ena het, och 2 poliser vilket var uppskattat bland både bögar och flator eftersom det var en manlig och en kvinnlig, båda i uniform. Men jag har inte riktigt någon dragning åt typiska danska poliser i uniform, vad ska jag med en sådan till. Nej tacka vet jag ambulanskillen med svart hår och halvtajta byxor. Mums...

Efter att ha ställt lite frågor till killen gav sig poliserna av och ambulanspersonalen stannade och plåstrade lite och åkte senare också de. Då hade vi fått tillräckligt med drama, men mer skulle komma...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den där pattvisande lebban kunde gott visat lökarna även för poliserna.

Åh nej, inte mer drama nu!!

Ponte sa...

Det hade kanske fungerat, vem vet...