måndag 7 januari 2008

Raggning for Dummies

När det blev dags att sticka till Köpenhamn i lördags var halkan borta eftersom ett lager blötsnö lagt sig på isen och frusit fast, så jag som hade planerat in 5 minuters extra promme-tid till stationen fick sitta 5 minuter extra och vänta.

Väl framme var snölagret klart djupare i Danmark, Köpenhamn ser bra ut i snö faktiskt... Planen för kvällen var att träffa kompis H och det gjorde jag, så vi traskade runt lite och träffade på folk vi är småbekanta med och tillslut träffade vi på en kille som H försökt få i säng i flera år men aldrig lyckats.

Kompis H och jag är totala motsatser när det gäller att ragga på män, när jag håller en låg profil flirtar lite och låter den andre ta första steget så går H till frontalangrepp och gör sitt bästa för att köra över den andre så han ger upp och går med på H's förslag. Kompis H's strategi har hittills inte varit värst vägvinnande och så var det inte heller den här gången. Och inte blev det bättre av att den andra killen lite i smyg började flirta med mig mitt i allt...

Efter några timmar och flera barer var H's flirt lite glad i hatten och ursäktade sig med att han var jättefull (vilket jag är rätt säker på att han inte var) och gick hem. H var inte glad, "Jag vill ju så gärna ha honom, men varför vill han inte ha mig?" Vad svarar man som vän på en sådan fråga?

Mer drama kommer senare, med blod, poliser, snygga ambulanssjukvårdare, Ponte-hångel och latinoer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Allt ser bra ut i snö!
Förutom du då. Vi vill ju se hela din läckra kropp utan snölager.

Ponte sa...

Oj vad jag blir generad... Fast den är ju inte lika fast och fin som din