onsdag 2 januari 2008

Tredje kvällen i rad

Det var söndagen före nyårsaftonen och Ponte hade just vaknat vid 11-tiden på förmiddagen efter att på fredagskvällen roat sig i Köpenhamn och senare delat säng med en svensk, och på lördagkvällen varit på ett glesbefolkat Queer-party.

Den första vettiga funderingen var om det inte borde vara skidåkning på TV, och det visade sig att det skulle bli det. Bra. Fundering nummer två, ska jag verkligen följa planen och sticka till Danmark igen ikväll, orkar jag det och ännu viktigare orkar jag nyårsnatten efter 3 nätters festande. Hmmm, jag var osäker, men kom fram till att testa och se hur det blev.

Så efter skidsprint från Prag, tupplur i soffan och promme med en vän, så blev det till att göra sig iordning och sticka. Tänkte inte bli så långrandig med beskrivningarna den här gången, men jag gjorde första besöket på Code, träffade favvobartendern som hade en date sittandes vid bardisken och lärde känna ett par nya människor som jag hängde med till nattklubb.

Väl där blev de busy med annat, men jag träffade en mycket trevlig islänning istället, så det passade mig utmärkt. Men jag åkte hem själv på nyårsaftonens morgon och kröp i säng strax före 8 på morgonen. En dag kvar av min helgmara...

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Helgmara" - hahaha. Jag ska nog köra helgmara under helgen som kommer.

Ponte sa...

Det gör du rätt i, det är värre än en halvmara...