onsdag 23 juli 2008

Sex i kväll?

Idag fick jag ett fint erbjudande om en omgång killsex bara sådär och jag måste säga att jag var intresserad, men hade tyvärr inte möjlighet till det, trist. Ibland har man inte lediga kvällar, så är det ju tyvärr, men jag kanske tackar ja en annan gång vem vet?

För ett par år sedan hade jag sexförslag på den där sajten, men sedan tog det liksom bara slut och nuförtiden när man börjar bli lite till åren så är det verkligen inte ofta man får några erbjudanden. Men jag fick dela ut några tips på utomhusraggning iallafall, sådan är vår lott, vi gamlingar... Fast det hade ju varit trevligt med en omgång killsex någon gång ibland.

Nu är det så att Ponte är lite skeptisk till nätdejtning, alla jag träffat den vägen (vilket är rätt få) har varit mer eller mindre värdelösa, inget att skiva hem om så att säga. Därför är jag rätt skeptiskt inställd till nätdejting och vill träffa folk i en bar istället, dessutom är det lättare att kommunicera verbalt än per text, vet inte riktigt hur man gör och inte verkar man bli bättre på det heller. Det blir alltför ofta lite "hoppas jag inte fått nått svar för jag vet inte vad jag ska skriva tillbaka". Nåja man kanske skulle ge det en chans igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha hoppas jag inte får nåt svar var ju klockrent! Brukar förresten du inte vara inne på nåt dnaskt sånt-där community? Isåfall har jag en fråga....

Ponte sa...

Jodå, fråga på du bara

Anonym sa...

Jag har mött mina tre senaste män på nätet.
Vissa bättre än andra.
Var ej så skeptisk, honey.

Ponte sa...

Hmmm, jag är lite skeptisk till sånt...

Anonym sa...

Antingen går det över.
Eller så möter du herr Hunk under nästa vecka. :)

Ponte sa...

Man kan ju alltid hoppas...