tisdag 22 juli 2008

Ponte barar vidare

Så jag hängde med mina två bekantingar, ett mycket omaka men trevligt par och efter ett antal öl konstaterade den ena att han inte kunde minnas senast de varit ute på lokal till så sent, klockan var då bara halv 2, men iallafall.

Medan vi satt där i baren blev platsen bredvid mig ledig och en jobbig man satte sig, klackade mig på axeln och ville bara hälsa. Sedan fortsatte det där knackandet, ett tag ignorerade jag det, sedan förklarade jag att han kunde sluta med det och efter det när han fortsatte blev han ombedd av bartendern att sluta och till slut utslängd.

Dessutom var det två unga killar och en äldre gubbe med vattenkammat hår som dök upp ett par gånger, den ena av killarna var rätt läcker. Jag har aldrig sett Peter Swartling som snygg, men den här killen påminde till utseendet om honom men 20 år yngre och med ett fint välansat skägg.

När mina bekanta gick så stannade jag en stund för att dricka upp och in kom en annan kille jag brukar snacka med. Han är rätt snäll och trevlig om än inte min typ alls. Med sig hade han nått jag ville ha i min säng...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fick du något i din säng då?

Ponte sa...

En mysig kudde och ett skönt täcke kanske om inte annat...