måndag 28 juli 2008

De två läckerbitarna

När jag satt och tråkade mig i baren på det andra stället så dök det upp en latino med dejt, dejten kommer jag inte alls ihåg hur han såg ut, men latinon var då mums. Jag har sett honom förr och jag vet att han har dålig smak vilket innebär att man trots allt har en chans.

Några minuter senare kom tre killar in, två danskar och en Australiensare av dialekten att döma. Det ena var mycket mycket het, lugn, snygg, cool och läcker frisyr (och säkert läcker kropp). Efter ett par öl hade hans frisyr börjat falla (vilket gjorde honom extra söt).

Nu kom problemen, först var det ju lite trixigt att försöka hålla koll på båda och australiensaren satt ju ivägen för den hete, så man fick ju anpassa kroppsställningen för att kunna se honom. Och så kom nästa problem, farbrorn från Norrland dök upp igen, han hade tydligen fastnat i någon bar på vägen och nu var han lite på lyran och tyckte att jag ju kunde sova över hos honom för han hade två enkelsängar i sitt hotellrum, man jag tackade vänligt och bestämt nej.

Att hålla reda på två läckerbitar och dessutom ha en farbror bredvid sig är inte det lättaste, men jag gjorde mitt bästa.

Det dök sedan upp 2 svenskar och det visade sig att den ena kom från samma stad som farbrorn som tyckte det var jätte jätte jobbigt eftersom farbrorn ju är i pensionsåldern och fortfarande i garderoben, tänk om han den andra kände någon som han kände osv. Så när de var ouppmärksamma försvann farbrorn ljudlöst och snabbt. Nu var det bra jag och läckerbitarna kvar, de båda svenskarna hånglade. Men givetvis försvann båda hetingarna rätt snabbt och jag var missnöjd med det hela.

Inga kommentarer: