onsdag 23 juli 2008

Killen

Killen från i fredags såg lite bekant ut, men jag kunde inte placera honom, funderade lite på det redan i baren men kunde inte komma på nått alls. Nu var det så att han ju inte på nått sätt var den snyggaste jag sett, absolut inte, men det fanns en sak som gjorde honom speciell. Jag tror aldrig jag träffat någon som varit så totalt 100% närvarande, dessutom glad, skrattig och social (lite högljudd också kanske).

Funderingen var, ska jag stanna och se om det finns en öppning, eller ska jag låta bli? Jag lät bli mycket eftersom min bekanting verkade intresserad och han är värd det bästa och jag kände att jag hade nått infall på G och det hade inte varit bra just då just där.

Under resterande helgen har jag flera gånger funderat på vem människan är, men inte kommit på det och dessutom såg han ju bara lite bekant ut. I måndags klarnade det. På listan över nyinloggade på ett community fanns han med, så jag kollade länge och väl på bilderna och till slut kom jag på det, han är ju en av dragsen som jag ofta ser i Köpenhamn, en av de yngre och snyggare dvs... Då trillade polletten hela vägen, inte konstigt att han bara såg bekant ut, jag kan inte minnas att jag sett honom i annat än kvinnokläder tidigare iallafall inte vad jag tänkt på.

Men som sagt, som man ser han inte jättebra ut, men det finns ju annat än bara utseende... Det blev hur som helst inget liggande där, jag traskade vidare och lät min bekanting ta hand om killen med närvaron.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du tänker då alltid på andra.

Ponte sa...

Det måste man ibland kanske