tisdag 29 juli 2008

Action!

Det blev action när flickan som bäst beklagade sig över att hon inte skulle hitta någon man så kom det en rätt snygg kille gående så Lammis slängde sig över honom och frågade om han
1. var hetero
2. var singel
3. var kåt
Han såg lätt chockad ut och när han svarat ja på de två första och inte kommit på nått bra att svara på den sista så fick han fråga nummer
4. du vill inte ta med min väninna här hem och k****a henne rejält, hon behöver det.
Jag tror han tittade sig omkring för att se om det var dolda kameran, men fann sig snabbt och för att verka lite macho så skulle han absolut ställa upp på det, så väninnan och killen traskade till en portuppgång och snackade medan vi andra tog avsked.

Lammis kom sedan på att det kanske inte var någon jättebra idé, så när jag gick till tåget traskade han över till dem, men det blev nog inget långt snack för när jag kom ut från 7-eleven så stod han och väntade på mig, så det blev lite mer hångel så stationen medan jag väntade på tåget. Mycket trevligt.

Så ramlade man hem i säng strax före 9 på söndagsmorgonen, trött och mer trött, och varmt och svettigt som fan var det, sängkläderna var dyblöta när jag vaknade och termometern visade mysiga 33 grader inomhus... Och så undrade jag hur det gått för flickan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett väldigt smidigt sätt att få till det!

Ponte sa...

Eller hur, mer sånt!