tisdag 15 juli 2008

Jag tycker du är läcker

Efter lite funderande på ett bra svar så hade jag inte kommit på nått, och då loggade han in på det andra communityt och skickade ett liknande meddelande där också, så till slut kände jag mig tvungen att komma med ett svar.

"Nu ska jag vara rövtråkig (røvkedelig) och tacka nej, trots att du är het. Ska vi ta en öl och snacka lite och se vad som händer?"

Nu var jag inte helt ärlig i mitt svar, men vissa saker tar man upp person till person i min värld, så det kommer jag att göra när vi träffas. Jag menar killen är rätt het och rätt snygg, men ja tycker mig inte känna honom så bra och det finns en sak jag är tveksam om. Men vi ser vad som händer. Jag fick iallafall svaret:

"Det är helt OK, jag tycker bara du är läcker, det är typ därför jag frågade."

Kan inte minnas sist någon kallade mig för läcker, men det är då inget som händer ofta kan jag lova... Vet inte om det ens har hänt det här året, tror inte det. Nackdelen med att blogga anonymt och inte hänga ut folk är att man inte riktigt kan berätta hela historien och i dethär fallet är det ett stort minus...

Men vi kan kalla honom MrC framöver, han är onekligen värd ett eget namn, han finns ju nämnd flera gånger tidigare. Till det kan jag lägga att Ponte är på mycket muntert humör efter att ha blivit kallad läcker, det kommer jag att leva bra på resten av veckan. En bardejt med MrC är inte utesluten till helgen, vi får väl se...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du ÄR ju läcker!
Acceptera, läckerhäck.

Ponte sa...

Tack äntligen härligt YES! Men du behöver nog dejta en optiker :)