tisdag 29 juli 2008

Dubbelhångel

När hetingarna hade lämnat baren blev det snabbt väldigt tomt förutom två välförfriskade killar som tog ett shotrace. Den ena snackade lite med mig och den andra glodde irriterat. Nu vet ju jag att killen jag snackade med (som jag förövrigt har delat säng med en natt) har en registrerad partner i en annan del av Danmark, en inneboende i Köpenhamn som han delar säng med och ofta lite olika män för sexäventyr, så om han den andre var svartsjukt lagd och hoppades på en monogam framtid så var det nog försent i vilket fall...

Jag traskade vidare och undvek baren där Araben brukar hålla till och hamnade istället på dansställe, farbrorn dök turligt nog inte upp.

Men en kille iklädd endast snickarbyxor tog platsen bredvid mig och berättade en lååång historia om hur han och hans tidigare pv hade haft ett sommarställe i Småland och hur fint och mysigt det var där, gäsp. Efter det hade han inget och säga och eftersom jag inte var värst intresserad så sa jag heller inte så mycket. Men som ett sista försök så lossade han på hängslena och visade sin välskapta bakdel och flashade lemmen också en sekund åt gången.

Innan killen gick så erbjöd han mig sängplats och het sex, så kom ett erbjudande om bara het sex hos honom, och tillslut att bara dela säng utan sex. Jag tackade vänligt nej till alla förslagen. Men när han ville hångla lite i baren så fick han det iallafall.

När killen gått insåg jag att Lammis ju satt på andra sidan baren, så han flyttade sig över till mig och med sig hade han en heterotjej som var något desperat efter ett "skott i råttan", vet inte vad hon förväntat sig på homobar men men... Lammis ville också hångla, så lite hångel blev det i baren och när folkmassan tunnades ut så gick vi också ut. Lammis och heterosexflickan skulle på nattklubb, någon som hon fått med sig ut (en äldre man som inte var så intresserad av kvinnor) skulle åt andra hållet och jag skulle dra mig mot tåget. Men då blev det plötsligt action...

3 kommentarer:

Daniel sa...

Vilken härlig slampa du e! ;o)
Du rockar!

Anonym sa...

Action, action!
Och mer kommer det bli. Snart är du här.

Ponte sa...

Daniel - Tack, det värmde...

Kim - Snart dyker jag upp, om 15 timmar...