lördag 26 juli 2008

En heteroutgång

Den andra after worken, som väl egentligen var en utgång, blev senare och senare, till slut träffades vi hemma hos kompis R, hon hade liiiiite svårt att bestämma sig vad hon skulle ha på sig, kvinnor... Men sedan blev det en liten tur bla till ett nytt ljust ställe med hög musik, det var svårt att snacka och trångt som fan vid bordet där vi satt.

Efter en stund såg vi en jätteblond sak som de hade svårt att bestämma kön på, men de kom till slut fram till att det var en kille, tur man är lite tränad i sånt, för det var inte så svårt att avgöra tyckte jag även om gucciväskan han släpade på gjorde att man fick tänka till en extra gång. Det blev hursomhelst inte så sent, fick problem med linserna, det kliade, kan inte minnas senast det hände (mer än när man tagit en lur på tåget på väg hem från Danmark, men det är ju normalt).

Dagens shoppingrunda till Köpenhamn blir nog inte av, jag tar en här hemma istället och åker till Köpenhamn i eftermiddag för ett par öl på uteservering med kompis H, sedan måste jag komma på ett lämpligt sätt att bli av med honom, för en full H att släpa runt på är inte min plan för en bra början på min semester. Nej nu får man göra sig iordning lite och sticka ut på stan för att hitta en prideoutfit till nästa vecka.

Inga kommentarer: