fredag 11 juli 2008

Gubbar med toyboys

Nu är det dags igen, försökte ta en tupplur efter jobbet, men efter 1 timma i soffan och ingen sömn i närheten så var det bara att ge upp. Jag undrar hur jag ska lyckas ta mig igenom natten, men jag kommer nog på nått bra kanske...

Förra året var det en massa kryssningsdeltagare ute på stan, de var ju inte i min åldersgrupp om man säger, men en del av dem hade ju med sig fina toyboys. Iår är det inte lika skoj för det är privat middag för dem och efter det kommer de att lotsas till en fin nattklubb och sedan antar jag att de går till sina hotell, så homoköpenhamn får inte ut så många dollars av dessa besökare nu i veckoslutet. De kommer till Stockholm för avslutningsparty nästa lördag tror jag.

Men jag ska nog ha trevligt ikväll iallafall och jag hoppas jag slipper träffa en massa bekantingar (där ibland Vikingen, H och Araben), jag vill lära känna nya människor ikväll och jag hoppas kunna drick långsamt så jag inte är så berusad, kommer att få en låååång resa hem imorgonbitti tippar jag på... Trevlig helg!

Inga kommentarer: