torsdag 14 augusti 2008

Teckenspråk

Efter den lesbiska baren blev det en bar till, men där var det ingen fart alls, bara jättetrångt vid bardisken annars mycket dött, men så är det ju ibland och vi tröttnade rätt fort, jag på att det inte var några fina män (mer än en som inte verkade intresserad alls) och damerna såg inga fina kvinnfolk att titta på heller.

Så släpade jag med damerna på sista stället för kvällen och efter en liten stund gav de upp och gick hem efter en låååång kväll på lokal i Köpenhamn. Då dök han upp igen, Ridaren... Historien upprepades och mer luftsex blev det, och jag var inte värst intresserad den här kvällen heller.

Under tiden dök en kille upp som jag kommunicerat med tidigare, han är döv och någon ville ha med honom hem men han var inte intresserad. Så vi gosade lite för att den andra killen skulle tappa intresset och det fungerade så jag fick mig en gratis öl minsann. Förra gången jag träffade honom så skrev vi på telefonerna för att kommunicera, den här gången var det teckenspråk och är man så värdelös som jag är på charader så blir det inte så mycket av det och det måste vara jättefrusterande för honom att jag inte förstår.

Hela kvällen informerade jag H om var vi var, och på sista stället svarade han, "jag kommer strax", men när jag traskade hem vid 6 så hade han inte synts till och lika bra var väl det kanske, att ha både H och Ridaren att hålla koll på är ju inte det lättaste...

2 kommentarer:

Anonym sa...

H och Ridaren får allt ta och klara sig själva!
Du är upptagen med att knyta nya kontakter!

Ponte sa...

Jag får bunta ihop de båda, det kanske skulle fungera...