fredag 8 augusti 2008

Pridelördagen - Kvällen

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Så blev till att hoppa i outfiten från kvällen innan, hade ju bara en svart skjorta så det fick bli den igen, den hade faktiskt torkat... Tog mig till en bar och träffade ingen mindre än hunken Kim och hans dansk. Dansken var inte som jag tänkt mig, men mycket trevlig. Jag vet inte vad det är, men när Kim och jag talar med varandra i mer än 1 minut så hamnar vi i ämnesområdet sex, det bara är så och dansken hängde helt med, riktigt kul...

Visade stolt upp mina nya byxor för Kim och kom på att de ju fortfarande luktade gammal källare, "lukta får du se" tyckte jag och kom på att det måste ha sett märkligt ut när han ståendes i baren böjde sig ner och luktade på mina byxor, men nåja, det bjuder vi på.

Efter en mycket trevlig timma med två trevliga, roliga och helt fantastiska människor så var det åter dags för fjärde och sista kvällen i läderklubben den här prajden, jag hotade någon med att komma tillbaka nästa år, tippar på att det blir hemlig plats då... Den här kvällen var det kö. Lokalen ligger en våning under gatuplanet och det var kö uppför halva den långa trappan, men jag kom i rätt tid för minuten efter mig ramlade det in ett 20-tal till och då nådde kön nästan ända upp till dörren, och varmt var det.

Sakta ringlade sig kön och när jag stod där som nummer tre blev jag orolig. Kvällen innan hade jag kommit in i mina svarta skinnpuma, men killen framför hade ett par svarta pumaskor i tyg med en liten vit rand framtill och han blev nekad inträde (nu var han tysk och visste inte var man bytte om så han hade andra skor och annan outfit i väskan). Men överraskande nog så sa den bistre insläpparen inget till mig utan jag kom in efter 15 minuters väntan.

Träffade på flera jag träffat på kvällen innan och bestämde mig att söka mig till mörkrummet tidigt innan det blev för varmt, det blev ett spännande besök. Stannade till för att låta ögonen vänja sig vid mörkret och redan då dök en kille upp (han hade nerdragna jeans och naken lem) och började hångla med mig. Efter en tiondels sekunds eftertanke så hängde jag på och hånglade tillbaka. Minuten efter dök en kille till upp och plötsligt hånglade jag med två vars lemmar inte var i byxorna. Efter en stund kunde jag känna på den andres kropp att han kom och sekunderna efter kunde jag känna på den förste att han gjorde detsamma.

Den andre stod riktad mot den förste och den förste stod riktad mot mig. Den andre var riktigt elak och hade kommit i den förstes nerdragna underkläder (upptäckte jag eftersom han svor över det när han drog upp byxorna) och den förste hade siktat nedåt och träffat min ena sko, men det var lätt att torka bort.

Återvände en stund senare, öppnade byxorna och väntade på att någon skulle dyka upp. Hörde ett ljud och kände nått på min sko när jag öppnade byxorna, då var det en del av skärpet som lossnat (igen). Fick försöka laga det i mörket och gav sedan upp på mörkrummet för nu var det jätte jätte varmt igen. På väg ut hejdades jag av en kille (som av brytningen att döma var tysk) som undrade "Would you like to fuck me bare back?" Jag tackade nej utan att fundera.

Så blev det några öl, träffade ett gäng danskar, någon hade jag träffat på läderklubben i Köpenhamn för några månader sedan och den andre är bartender på ett av stamhaken; några norrmän, fler stockholmare och lantisar och hade en trevlig kväll. Återigen jätte jätte varmt och svetten bara rann och rann och jag förstår inte hur de "hårda" i skinnskjorta och läderjacka ens lyckades att överleva i värmen, men jag hängde under fläkten och drack vatten.

Efter några timmar gav jag upp pga värmen och att i ett par svettiga tunga halvtajta skinnbyxor gå i trappor är inte lätt, de klissar fast vid benen så man får en ytterst onaturlig gångstil. Så kommer man ut från minst 30 grader och kvavt ut i 15 grader och lätt blåst och lite regn i luften, var säker på att det vankades dubbelsiding lunginflamation efter det...

Inga kommentarer: