tisdag 12 augusti 2008

Pride nummer 2 är igång!

Nu har Prajden startat i Köpenhamn, några bilder finns här och här. Dessutom kanske man inte hade sagt nej till luftsex med några av dessa eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

En del frågor och några funderingar...

Jag är ju stockholmare å har bott några år på söder. Man är van att vid Pride så ser man HBT-personer överallt. Nu pendlar jag å jobbar i Köpenhamn och här är det ju oftare man ser en kille som är gay än str8. (eller så är det för att de är snyggare å man lägger märke till dem) Men nu när det är Pride så ser jag inte en enda... Hur fan kommer det sig? Är Pride flyttat till Jylland eller?

Läste tidingen på s-toget imorse. Där stod nåt jag inte trodde va sant å vill därför kolla av med dig. Det stod att hatbrotten ökat i Köpenhamn och att i löpet av en månad har det anmälts 62 st. Nu går Landsforeningen för Bøsser og Lesbiske ut och varnar för att Köpenhamn är en farlig stad att bo i som gay. Känner du dig hotad här i Köpenhamn? Är det värre här än nån annanstans?

Kanske konstiga frågor men tänkte att du bukar ju vara här en hel del.

Ponte sa...

Nej, priden har inte flyttat till Jylland (hoppas jag), folket bara laddar upp inför helgen kanske. Om du är i Köpehamn på lördag så titta på oss, jag är en av dem som traskar med, Nörrebrogade-Dronning Louises Bro-Nörreport station-Nörde Voldgade-Rådhusplatsen. Och på Rådhusplatsen kl 15 kommer du att se tillräckligt många fina män oavsätt hur du vill ha dem...

Anledningen till det med hatbrotten är delvis att sedan ett år tillbaka finns en sajt (i LBL:s regi) där man kan anmäla, mindre än 10 av dem är polisanmälda. Känner mig säker i Köpenhamn, men jag avstår från parkraggning, det är där det händer oftast.

Anonym sa...

Va bra att du känner dig rygg här, man ska inte ens behöva tänka så men men. Iofs så är vi väl alla otrygga någonstans. Jag går ju inte själv genom humlan kl 03 en fredag. Tyvärr så åker jag hem på fredag. Är väldigt sällan kvar här på helgerna. Blir mestadels veckopendling. Hoppas ni får en toppenhelg och parad.