tisdag 19 augusti 2008

En man

Nu är det ju så att jag träffade någon i helgen och jag har bestämt mig för att åka på dejt med honom nästa helg, men jag är så totalt osäker (som alltid) och vet som vanligt inte vad jag vill. Men män som jag gillar och som dessutom gillar mig är rätt ovanliga och man vet inte när chansen kommer nästa gång.

Jag har satt upp ett antal absolut, gärna och absolut inte kriterier och han uppfyller inte så många av absolut-kriterierna, de flesta av gärna-kriterierna och inga av absolut-inte-kriterierna, dvs det är inte helt rätt egentligen men jag gillar honom.

Han är allt för gammal (långt långt över min gräns), han bor på helt fel ställe (dvs Norge), vi passar verkligen inte ihop i sängen (även om jag ska göra mitt bästa) och vi har helt olika uppfattningar om det där med förhållanden.

Men på positiva sidan så ser han inte alls så gammal ut som han är, han är cool och kul, vild i sängen och otroligt gosig (värre än mig till och med). Jag gillar honom, men jag vet inte om jag är redo för det så jag börjar med en dejt nästa helg och så ser vi hur det går.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns aldrig några garantier. Om det blir nåt så är det ju kanon och om det inte blir det så har du haft en kul stund. Lycka till! //Per

Ponte sa...

Tack, jag har bara så total beslutsångest...