måndag 11 augusti 2008

Ont om folk

I fredags efter jobbet var jag rätt trött, men jag hade bestämt mig för att börja semester del 2 med en tur till Danmark, så det blev det trots allt. Kom fram, knappt några människor på den första baren och fick en av de tradigaste stammisarna på ena sidan och en jättefull finländare på andra sidan, förstod inte mycket av han kassa sluddersvenska... Dessutom ramlade några andra riktigt berusade killar in. Efter 2 öl kände jag att jag inte hade någon lust till nått, funderade tillochmed på att åka hem faktiskt.

Men det fick bli en runda iallafall, nästa bar var inte heller allt för välbesökt, fick en äldre man bredvid mig som trodde sig kunna få med mig hem, men jag avstod och fortsatte vidare. På nästa ställe fanns heller inget skoj, inga stammisar ens så det fick bli ett besök på bastuklubben istället.

Efter att ha smekt en massa lemmar, lekt med mig själv på scenen och tittat runt så var jag trött på det också, duschade och traskade till nästa bar där jag omedelbart sprang på S. Han hade rakat bort skägget nu, han passar bättre utan svart tjockt skägg, så vi hade trevligt, han undrade om jag kände för att testa igen, men jag avstod. Historien upprepades, "Kan du köpa mig en öl?"

Han hittade en annan svensk han tyckte var mycket snygg (inte min typ men men) och jag var lite lätt bekant med en av hans polare så jag fick dem att ta med S till nattklubb och istället hängde jag med en av de trevliga bartenderna från ett annat ställe. Så var det dags att gå vidare igen och där kom det att hända saker...

Dessutom kan jag meddela att Indien idag fått sitt första individuella OS-Guld någonsin, det var i någon av skyttegrenarna och killen belönades med att han för resten av livet får åka tåg gratis i hela Indien så mycket han vill!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra för att åka gratis tåg i Indien!

Undrar just hur du såg ut när du smekte dig själv på scen..

Ponte sa...

Jag har ingen som helst aning...