onsdag 13 augusti 2008

Kylie, bröstvårtor och orgasm

I lördags började det hela med ett litet personligt drama, såg när jag skulle kliva av tåget att hållaren som väskans axelband sitter fast i nästan var av, så i bar nummer ett för kvällen fick jag börja med att be om tejp så jag kunde laga väskan. Det var lite fler människor ute och jag hade rätt trevligt där, två killar lekte med varandras bröstvårtor i baren, men den ena var tokfull och gick snart hem, själv traskade jag vidare för att träffa kompis H.

Han hade hört av sig när jag som bäst höll på att göra mig iordning där hemma och ställt in, men jag tänkte att jag ju kan åka iallafall och när jag var på tåget så hörde han av sig igen och ville träffas så det gjorde vi. Han hade bekantat sig med två australiensiska lesbianer som var mycket trevliga, men när jag kom hade han redan gått över på vodka, men jag tippade att han kanske skulle vara lite lugnare när kvinnorna var med och det var han banne mig.

Träffade några bekantingar i baren, bl.a. Färgaren som nu har pojkvän och jag tror han har lagt på sig ca 10 kilo under den här sommaren, men pv kanske vill ha lite mer att hålla i, vad vet jag.

H kom på att vi skulle visa runt lesbianerna i Köpenhamn, så efter ett tag i den baren tog vi nästa och nästa och där efter en halv öl kom H på att han skulle till spelmaskinerna. Jag vet hur han blir då, men den här kvällen lät jag honom hållas, han speldjävul kom snabbt fram och medan vi snackade, drack öl och hade trevligt ett tre timmar så satt han vid spelmaskinerna.

När det var dags att gå så sa jag till honom, men han skulle bara spela klart och tio minuter senare snackade jag med honom igen, han hade då stoppat i mer pengar och skulle bara spela klart och tredje gången hade vi ytterkläderna på och då fick vi svaret att vi skulle gå vidare så skulle han komma efter.

Så det blev ett besök på den lesbiska baren, nästan bara killar och lesbianerna var inte helt glada för det stället, de hade ju förväntat sig något bättre... Den snygge bartendern blev helt till sig (han fick nästan spontan orgasm) när han fick veta att den ena av australienskorna hade en kompis som gått i skolan med ingen mindre än Kylie och killen tackade mig när vi skulle gå att jag tagit med damerna till baren, mycket trevligt, hade gärna gosat lite med honom, men han verkade busy...

Inga kommentarer: