torsdag 28 augusti 2008

Bar-överkropp

Lördagskvällen i Köpenhamn fortsatte med att några av mina bekantingar dök upp och de skulle dricka shots, efter att vi bjudit en runda var så kände jag att jag inte ville ha fler, 5 på en halvtimma är mer än tillräckligt, så jag försökte slippa och efter en lång diskussion så var motkravet från deras sida att jag körde bar överkropp. Jag gick med på det om någon annan också hade det, så blev det. 2 timmar i baren med bar överkropp, folk kan ju få sura uppstötningar för mindre.


Ok, fullt så illa var det inte, men man fick hålla in ölmagen lite och givetvis hade man relativt tajta byxor vilket inte var nått stort plus...

Så tände lamporna och baren stängde. Bekantingen släpade med mig till nästa ställe som knappt hade nått folk och inget skoj där inte och då gick han hem och jag vidare. Träffade trevliga människor, hade skoj och så tände lamporna och även den baren stängde.

På väg ut träffade jag någon jag känner som hade med sig en kåt kraftig kvinna och de skulle släpa med mig till nästa ställe. Det var trevligt faktiskt, kvinnans PV var hemma och var trätt och efter en stund dök inte mindre än 2 av hennes hetero KK upp och viss rivalitet uppstod, men det blev bara ett par hårda ord, inte mer, men ingen av männen var då i min smak.

Så var det dags för mig att gå hem, men det fick jag då inte, för en ny öl stod på min plats bara sådär och så tändes lamporna igen. Jag ville hem men blev övertalad att hänga med på Köpenhamns sista ställe, HongKong-bar öppet 24-12. Men vid 8-draget gav jag upp och gick hem trots protester. Men jag mötte inte granntanten i trappan, jag mötte en av de andra grannarna som var på väg till ICA, det är tungt att ramla ner i sängen kl 10 en söndagsmorgon och veta att man 22 timmar senare ska vara på jobbet och att man ska hinna med 2 sömner däremellan. Min söndag blev kort och Ponte var inte riktigt på G...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om kraftiga kvinnor är kåtare än tunna.

Ponte sa...

Jag tror det...

Anonym sa...

Inte undra på att rultan i mig gillar sex.

Ponte sa...

Du har nog bara hög sexdrift...