fredag 1 juni 2007

Fotboll och orgier

Eftersom ni som styr mitt liv bestämde att jag ska till Köpenhamn först imorgon, så kommer jag nog att finnas tillgänglig för dejt på Masken Bar efter 20.00, tittandes på fotbollsmatch Danmark-Sverige. Kan vara bra att hålla en halvlåg profil så man inte blir slagen gul och blå... Vill ni dejta, kolla efter den som ser töntigast ut i lokalen, det är garanterat io.

Vad resten av kvällen bjuder på kan jag inte svara på nu, men jag har kollat upp lite kul saker, så får vi se om jag är modig nog att göra nått åt det också. Inlägg om vilda helger brukar vara populära, till skillnad från min Köpenhamnsguide som inte fick många kommentarer : ) 68 inlägg i maj, inte illa... Nu är det bara en orgie som saknas!

Har fått en middagsinbjudan på söndag, vet inte riktigt hur jag känner mig, men delar jag säng med någon brukar jag vara hemma i 5-6-7-tiden på söndagskvällen, delar jag inte säng med någon så lär jag vara hemma vid typ 7-8-tiden på söndagsmorgonen och behöver 10 timmars sömn. Vet inte om jag klarar en middag (eller frukost om jag åker hem söndag morgon), men jag får nog tacka jag, det är världens saltaste och coolaste tant som bjuder.

5 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Vi älskar salta och coola tanter.
Och att du gör som vi vill. Jag har nog en dominant sida trots min undergivenhet.

Ponte sa...

Undergiven är mycket bättre än övergiven. Du är mycket dominant käre Kim, nära på diktatorisk!

Kim da Costa sa...

Men i vissa situationer är jag ack så passiv och undergiven.
:-O

Anonym sa...

Klart du ska gå på middag. :-)

Ponte sa...

Kim - det kan ha sina fördelar ibland...

Honken - Oh ja, gamla ensamstående tanter lagar ofta god mat!