måndag 11 juni 2007

Slagga på muggen

Inatt har jag sovit på toaletten och det var inget vidare alls, usch och fy... Nu låter det som om jag drabbats av akut ungdomsfylla och "idisslat" ymnigt hela natten, men så illa var det inte, det var värre.

Kl 02.40 imorse började PEAB att hacka upp asfalten på gatan utanför mig och eftersom jag sov med fönstret öppet så vaknade jag rätt rejält. Efter 20 min var Ponte så ilsk att han klädde på sig och traskade ner på gatan, skällde och skrek på idioterna och fick till svar att jag fick klaga hos kommunen. Gatukontoret har INTE öppet kl 3 på natten!

Är sugen på att straffknulla PEABS VD i röven med grovsalt kl 02.40 inatt och är fortfarande upprörd över nattens lidande. Det hela slutade med att jag fick släpa med mig madrassen in på toaletten och stänga dörren för att slippa ljudet av asfaltshackande och efter mer än en timma hade adrenalinnivån sjunkit så pass att jag somnade på en varm och kvav toalett där fönstret inte vätter mot gatan. Är trött idag och ska snart ringa och skrika på kommunen. Satans idioter!

4 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Så jobbigt.
Ser fram emot att höra vad de hade för ursäkt.

Ponte sa...

Kom inte fram per telefon så jag skickade ett argt mail som bla innehöll frågan om hur kommunen kommer att kompensera oss som inte fick sova och var de hittar idioterna de anställer.

Kim da Costa sa...

BRA!

Anonym sa...

usch ja eller gatsopbilen klockan 6:30, söndag morgon Ggggrrrrr:/