fredag 29 juni 2007

Fika i obygden

Igår drog Ponte ut i den skånska obygden efter jobbet för en trevlig middag och lite fika. Det var inte alls så dumt måste jag säga. Två av mina bekantingar bor långt ut på vischan, så jag tänkte att de kanske skulle må bra av att träffa en utböling en gång.

Men det var riktigt skönt att komma ut i grönskan och lugnet utanför stan, ta det lite lugnt, snacka skit och slippa höra en buss varannan minut och dessutom ha trevligt sällskap. Fick en liten trädgårdsrundvandring och en husesyn. Det kommer nog ta ett par år innan alla planerna är förverkligade både inne och ute, men det är bra att ha storslagna planer och veta hur man vill bo.

Men det var ju så trevligt att man glömde tiden och jag som var trött redan innan eftersom jag har så svårt att komma i säng på kvällarna, "ska bara". Så jag somnade gott vid halv 1 när jag lade huvudet på kudden och jag har vaknat flera gånger inatt, alla gångerna med en färsk våt dröm på näthinnan. Var det inte gruppsex så var det bastuklubb, parkraggning och sex på en vind... Vad betyder det???

Inga kommentarer: