söndag 10 juni 2007

En gud som var strejt

Det blev en trevlig runda till Köpenhamn iallafall, men för en gångs skull hände inget märkligt... Men jag träffade för ovanligheten en trevlig svensk att följa med hem, det var trevligt och vi fick en trevlig dag på stan idag med smarrig kall lunch, glass och fika.

När jag kom till CPH var det ju tokvarmt, så man var rätt törstig vilket innebar att det blev 4 öl på en dryg timma, lite farligt måste jag säga. Så därför blev Ponte lite onykter senare på kvällen och nu har jag konstaterat sambandet mellan för stor alkoholkonsumption och att vakna med Gollum eller hans kusin i sängen nästa morgon... Ska börja med isvatten nästa gång jag är törstig.

Börjar få lite golfsolbränna nu, trots att jag är en sådan blekfis. Men jag såg en kille idag, riktig snygg, den snyggaste muskulösa bara överkropp, solbränd dessutom, jag sett någon gång. Men svarta Björn Borg kallingar under tunna vita shorts vet jag inte, men det har jag ju överseende med... Dessvärre gosade han med sin flickvän. Hade jag fått dela säng med honom en timma så hade jag ställt upp på vad som helst, så är det bara. Slamp-Ponte har talat... Gud så svårt det var att hålla tungen kvar i munnen, den ville liksom bara hänga ner till naveln typ.

Men jag måste säga att alla svenskar jag delat säng med är märkliga på nått sätt, är alla svenska homosar helt märkliga eller är det jag som är märklig eller har jag bara otur??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vadå? Var han konstig?! Men ni spenderade ändå en dag på stan!

Ponte sa...

En dag på stan kan ju vara trevligt, men lite märklig var han allt...